Een tuin om van te genieten begint met een goed plan!

Tuinontwerp Full Service

Bij het tuinontwerp Full Service heeft u één aanspreekpunt vanaf de eerste inventarisatie tot aan de oplevering van uw droomtuin: de tuinarchitect. De tuinontwerper zorgt ervoor dat het eindresultaat geheel naar wens wordt uitgevoerd, zonder dat u wordt overspoeld met vaktechnische dilemma’s. Full Service: de zorg voor een perfecte uitvoering en een verbluffend eindresultaat legt u geheel in handen van de ontwerper.

Na het ontwerpproces (2D + 3D visualisatie) worden de benodigde detailtekeningen vervaardigd van onder andere: verhardingen, elektra, verlichting, beregening en bouwkundige elementen. Een uitgebreid beplantingsplan wordt met u besproken zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe tuin de juiste sfeer en uitstraling zal hebben. Toe te passen materialen worden bemonsterd voordat de eerste schop de grond in gaat. Indien gewenst bezoeken we een aantal tuinreferenties zodat u er zeker van kan zijn dat uw opdracht in de juiste handen is.

Nadat het ontwerpproces en de bemonstering zijn afgerond gaan wij op zoek naar de juiste uitvoerder. Een duidelijke werk omschrijvend bestek wordt opgesteld, welke van belang is bij de uitvoering van het tuinontwerp.

De tuinontwerper verzorgt de selectie van (onder)aannemers; ten slotte is niet iedere aannemer geschikt voor elke klus. Een garantie voor een kwalitatief uitstekend eindresultaat tegen de juiste prijsverhouding willen wij u graag bieden. De tuinarchitect houdt toezicht tijdens de uitvoering en is aanspreekpunt voor zowel u, de opdrachtgever, maar ook voor de uitvoerende partij. Ook de oplevering en nazorg wordt verzorgd door de tuinarchitect.

Full Service: ………… tot uw dienst !

Neem direct contact met ons op »