Een tuin om van te genieten begint met een goed plan!

Tuinontwerp Plus

Een tuinontwerp Plus laat u als het ware door uw toekomstige tuin wandelen!

Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen gaan wij op creatieve wijze een tuinontwerp vervaardigen waar u over 25 jaar nog van kan genieten. Een 2D-ontwerp met de benodigde teksten, hoogtes en afbeeldingen van zowel materialen als beplantingen wordt uitvoerig met u besproken. Tevens bekijken we de toekomstige situatie in 3D aan de hand van een tuinwandeling. In een animatiefilm ‘lopen’ we door uw tuin, waardoor u een prima inzicht krijgt van uw tuin. Duidelijke vormgeving, zichtlijnen en, indien van toepassing, een goede indruk van hoogteverschillen zijn hierop goed zichtbaar. Door de ‘avondwandeling’ kan u de sfeer proeven van uw tuin in de zomeravonden. Een perfecte weergave van een goed verlichtingsplan.

Het aanleggen van uw nieuwe droomtuin is een investering voor jaren. Om deze reden adviseren wij het Tuinontwerp Plus aan voor tuinen vanaf 100m2.

Met het tuinontwerp Plus kunt u zelf aan de slag om uw nieuwe tuin te realiseren. Ook is het mogelijk om met het geleverde tuinontwerp zelf offerte aanvragen te doen bij grondwerkers, bestratingsbedrijven en / of hoveniersbedrijven. Hierbij willen we u graag in ondersteunen.

Tuinontwerp Plus: een professioneel tuinontwerp PLUS…

Neem direct contact met ons op »