Een tuin om van te genieten begint met een goed plan!

Renovatie achtertuin na aanbouw Swalmen, 27-11-2012

Particuliere tuin, Klassieke/romantische tuinen,

Door deze particuliere opdrachtgever is er in de voorbereiding van de aanbouw van een garage en overdekt terras kontakt opgenomen met Het Palet tuinontwerpen. Hierdoor is in samenwerking met de opdrachtgever en aannemer een buitenruimte ontstaan, welke rust en ruimtelijkheid uitstraalt.

Door Het Palet tuinontwerpen is tijdens deze voorbereiding een tuinontwerp gerealiseerd met hierin opgenomen de wensen en eisen van de opdrachtgever. Verder is de vormgeving optimaal ingericht zodat er voor de tuinbezitters een jarenlang tuingenot is gewaarborgd.

Het Palet tuinontwerpen verzorgde gedetailleerde ontwerptekening van de inrichting rondom nieuwbouw; terassen en trappartijen. Buiten het gehele tuinontwerpen werden een beregenings- en verlichtingsplan gemaakt.

De complete nieuwbouw en tuinaanleg werden in goed overleg met de opdrachtgever, aannemer en Het Palet tuinontwerpen uitgevoerd. Aanleg van deze achtertuin werd geheel verzorgd door Het Palet tuinontwerpen. Een passend beplantingsplan zorgt voor een perfekte aansluiting op de te handhaven beplantingen.

Neem een kijkje in deze tuin...          
Neem direct contact met ons op »