Een tuin om van te genieten begint met een goed plan!

Tuinen

Het Palet tuinontwerpen verzorgt tuinontwerpen voor vele verschillende tuinen. Wij ontwerpen tuinen voor diverse doelgroepen waaronder bedrijven, particulieren en overheden. De regio Zuid-Oost Nederland is het gebied waar wij ons op richten. Hiertoe behoren ook de Duitse en Belgische grensstreek.

Soorten tuinen

In het verleden hebben wij al vele verschillende soorten tuinen ontworpen. Het doel dat wij voor ogen hebben is het creëren van een mooie tuin die past in de omgeving en uiteraard volledig voldoet aan de wensen van de klant. Als specialist op het gebied van tuinontwerpen vinden wij dat belangrijker dan een verdeling van de tuinen in soorten en maten. Heeft de klant de voorkeur voor een Engelse tuin of een klassieke tuin, dan ontwerpen wij u tuin natuurlijk volledig in de gewenste stijl.

Wij stellen geen specifieke eisen aan tuinen zoals bijvoorbeeld oppervlakte. Het enige wat van belang is dat de tuin goed wordt onderhouden na de tuinaanleg. Hierin kan de tuinontwerper, op uw verzoek, een rol in spelen en op die manier ook na het tuinontwerp van meerwaarde zijn.

Neem direct contact met ons op »