Een tuin om van te genieten begint met een goed plan!

Tuinontwerpen

Groot of klein, klassiek of modern, volledig nieuw of een renovatie: voor elk type tuin maken we passende tuinontwerpen, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze tuinontwerpen bestaan niet alleen uit een plattegrond in kleur, ook ideeën voor beplanting, een ornament of kunstwerk zijn opgenomen. We houden bovendien rekening met bestaande, beeldbepalende elementen. Die ene karakteristieke boom of juist het zwembad. Indien gewenst, ontvangt u de presentatie van het tuinontwerp in 3D.

Bekijk hier een aantal voorbeelden:
Bekijk een tuinontwerp of download de pdf »
Bekijk een presentatie in 3D of download de pdf »

Bekijk hier een aantal tuinontwerpen

De werkwijze bij het ontwerpen van een tuin

Ons doel is, om samen met de klant, tot een uniek plan te komen voor de tuinaanleg. Onze tuinontwerpen resulteren altijd in een duurzaam ontwerp, welke volledig naar wens is van onze klant. Voordat dit eindresultaat gerealiseerd wordt, gaan er een inventarisatiefase en een schetsfase aan vooraf. De uiteindelijke tuinontwerpen worden door de tuinontwerper altijd uitgewerkt in een definitief ontwerp. Dit is zowel in 2D als 3D visualisatie mogelijk.  

Tuinontwerpen voortuin

Een tuinontwerp voor een voortuin verschilt niet van de normale werkwijze van een tuin. Echter bevatten tuinontwerpen voor een voortuin ontwerp minder details dan de overige tuinontwerpen. De voortuin is de entree tot de woning en daarom verzorgen we altijd een ruime entree. In het tuinontwerp voor een voortuin creëren we een nette tuin die er het hele jaar verzorgd uitziet. Verder dient de tuinontwerper rekening te houden met privacy / inkijk.

Neem direct contact met ons op »

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content